Baby steps

Mens jeg ventet på toget på Lillestrøm i går kveld, så var jeg innom Narvesen. Jeg måtte se om det var noen spennende blader til togturen hjem. Jeg ender som regel opp med et eller annet interiørblad når jeg første skal kjøpe et blad. Men i går stod jeg plutselig og kikket på hobbybladene også. Mest britiske blader naturligvis, men også noen andre.

Jeg fant et Creating Keepsakes blad, innimellom de andre. Det pleide å være «mitt» scrappeblad; bladet jeg abonnerte på i mange år. Prisen var ikke så verst, så jeg kjøpte det også.

Litt spent når jeg åpnet var jeg jo, på om alt hadde forandret seg så mye som jeg trodde på disse to årene. Heldigvis hadde det ikke det. Det var jo omtrent som å lese et av de gamle bladene, i alle fall når det gjelder teknikker og trender. Kanskje det ikke blir så vanskelig å finne tilbake, allikevel? Det å i det hele tatt kjøpe et blad er liksom det første skrittet.

Det var særlig en artikkel som «snakket» til meg, og det var å scrappe om alle livets faser, både de gode og de vonde. For meg så ble denne bloggen den terapien jeg trengte, etter samlivsbruddet. Men jeg fikk en ide om å formidle reisen de siste årene i farger, også. Så vi får se. Kanskje jeg finner fram igjen saks og papir i morgen… 🙂

One thought on “Baby steps

  1. *stort smil*
    Så klart du kommer inn i scrappinga igjen! For hvem sier at du ikke kan fortsette der du slapp??
    Jeg scrapper … når jeg scrapper… både de gode og de heller dårlige situasjonene i livet. Merkelig nok, hjelper det på opplevelsen av de dårlige. På en måte scrapper man seg litt ut av og får det på avstand… iallefall jeg da..

    GOD HELG – kos deg! Nyt den!!

    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *