Mobbeløftet

En sak som naturligvis ligger mitt hjerte veldig nær. Som Mor er det forferdelig vondt å se på at barnet ditt blir mobbet. Vondt å forsøke å gjøre ting bedre, men uten å bli møtt av forståelse hos dem som faktisk har makten til å hjelpe. Så hva gjør man da?

Her kan du lese om Å trøste et barn. Den dagen kommer jeg aldri til å glemme. Det var den dagen jeg bestemte at vi måtte flytte, for jeg orket ikke å se på at hun hadde det vondt lenger. Heldigvis ble det starten på så mye godt, for både henne og meg.

Hun har nå en hverdag der hun ikke gruer seg for å gå på skolen. En hverdag der hun stiller på lik linje med alle de andre jentene i klassen. Hun har fått et helt nytt liv, og jeg er så takknemlig for alle som har hjulpet til på alle mulige måter, ikke minst ved å gi henne drømmedagen med Aleksander With! En opplevelse som veier opp for så mye vondt…

Denne er fra Isabel til alle sammen; Du er suveren! 🙂
Alle barn må få sjansen til å la drømmene leve.

Det er absolutt på tide at mobbing blir satt skikkelig på dagsorden, og det er godt å se at så mange bryr seg!

Gå til VGs Bry deg-side.
Avlegg mobbeløftet på Facebook.

Bli med, du også!

2 thoughts on “Mobbeløftet

  1. Hei

    Bra skrevet! Jeg er så enig: Det er så godt at mobbing blir satt på dagsorden igjen. Synes det er flott at media fokuserer på dette temaet. Rørende å lese deres historie. Godt å høre at det gikk bedre på den nye skolen.

    Tonje

  2. Så flott at det gikk bedre!:)

    Synes mobbeløftet setter mye fokus på et sårt trengt område, desverre tror jeg at kun et fåtall av alle de ti-tusenvis av menneskene som har avlagt det vil være i stand til å holde det. Noen vil si det er pesimisme, men jeg vil heller si det er realisme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *