Ny uke, nye muligheter

Jeg våknet opp i dag med fem fremmede menn i hagen. Det er ingen hverdagskost! De kom dessverre ikke for å søke på stillingen som kjæreste og bonuspappa, men for å grave opp hagen. Da vi kom hjem i ettermiddag hadde de satt i gang og tatt opp en del av plattingen. Jeg håper de tar med seg alt før de er ferdig! Det står to gravemaskiner bak huset, men jentene var ikke særlig imponerte av dem. De syntes heller det var moro å se på den store grøfta som var laget til, der rørene går. «Åh mor, det er akkurat som rundt prinsesseslottet! Kan ikke vi ha en sånn hele tiden?» Det ligner jo på en vollgrav… Lurer på om det er så mange menn der i morgen tidlig, også?

Det er første dagen i resten av ditt liv. Og mitt. Jeg prøver å bli flinkere til å gjøre ting for meg selv, så jeg har meldt meg inn på et treningssenter. Jeg har ikke rukket mer enn to Zumba-timer så langt, men jeg er da i gang. Og i dag hadde jeg en time med en personlig trener. Det skal bli moro å komme meg litt mer ut enn jeg har gjort; ut på noe for meg selv og ikke bare for å kjøre jentene på deres aktiviteter.

Husket du å stemme? Jeg har gjort mitt lille for å verne om demokratiet, og har avgitt mine stemmer med god hjelp fra Snuppeluppen, som syntes det var moro å putte sedlene i urnen.

Tid for å krype under dyna mens høststormen rår. Du vet at høsten har kommet når det regner og blåser så hardt at vinduene rister… Jentene skal på fjelltur med skolen i morgen, så vi ønsker oss sol!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *