Et døgn i Oslo

Det var lenge siden sist, altså. Jeg gledet meg masse, først til middag med ei venninne og så til å få litt faglig påfyll på årets Bufdir-konferanse.

Middag på Aker Brygge i går kveld var veldig koselig. Vi spiste god italiensk mat og skravlet i flere timer. Det er alltid så godt å snakke med noen som har vært igjennom mye av det samme, da får man delt erfaringer og får litt innspill på ideer om veien videre. Vi hadde dessuten ikke sett hverandre på mange år, så da har man litt å ta igjen uansett. Og veldig koselig er det at man bare kan sette igang å snakke om alt mulig, selv om man ikke har sett hverandre på lenge. Noen mennesker er det slik med; tiden man ikke har sett hverandre på forsvinner som dugg i sola når man møtes igjen.

Det var så moro å være på konferansen! Jeg hadde ikke vært på Oslo Kongressenter før, men det var et flott sted for et event. Og de som hadde innleggene var flinke og interessante å høre på. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk lov til å reise dit! Veldig moro å få lov til å representere jobben på den måten.

Oslo strålte i dag, i sol fra skyfri himmel. Jeg husker godt at det var noen gode sider ved det å bo i Oslo, selv om det ikke ble mer enn noen år under studiene. Det ga dessuten et skikkelig egoboost å gå i Oslo, der så mange menn smilte til meg. Og det inkluderte 4 unge, kjekke politimenn utenfor Oslo S da jeg skulle reise hjem i ettermiddag… Jeg smilte så klart tilbake!… hehehe. Jeg er optimist om dagen, og går for gull i høst. 🙂

2 thoughts on “Et døgn i Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *