Sånn kan det gå!… Annonse oppdatering # 2

Jeg ble oppringt av «Gjøviks Blad» for noen dager siden, da noen hadde tipset dem om artikkelen på mammanett.no. Så jeg sa naturligvis ja til å stille opp på intervju. Jeg syntes jo det bare var moro at de syntes det var noe å skrive om, og jeg er jo så klart takknemlig for all hjelpen jeg får.

Avisa kommer ut på torsdager, så jeg var ganske spent på om det i det hele tatt kom med i dag. Og det gjorde det jammen meg… nesten ei hel side jo! Dette har tatt helt av… hehe. De la også ut en smakebit på Facebook siden sin.

Jeg står for det jeg sier og gjør, og jeg gjør ikke noe halvhjertet. Så får de som synes jeg måtte være desperat bare tenke det de vil. Og ikke minst, jeg har jentene med meg. Jeg spurte nemlig eldstesnuppa om hun syntes det var flaut at jeg kunne komme i avisa, men hun svarte «Nei mor, jeg er bare stolt av deg, jeg». Og deres meninger er det som betyr mest for meg!

Jeg er lei av å være alene, rett og slett. Og jeg har liksom sluppet opp for ideer, så derfor valgte jeg å være utradisjonell. For noen ganger må man bare være modig og prøve noe nytt. Og har jeg først sagt A og lagt ut annonsen, så følger jeg naturligvis opp. Akkurat som da jeg skulle blogge et helt år. Og jeg føler virkelig at jeg nærmer meg målet nå. Nå som folk har lest om meg, så kan det jo hende det er noen som kjenner noen?

Den Mannen som får stillingen er en som ikke lar seg skremme av annonsen, men ser humoren i den og at jeg byr på meg selv. Og ikke minst ser at jeg tør… 😉

Må jo si at jeg har skikkelig sommerfugler i magen nå. Alle kortene er liksom på bordet, og hvem vet hva som kan skje nå?… 🙂

One thought on “Sånn kan det gå!… Annonse oppdatering # 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *