Snart advent (juleforberedelser uke 6/10)

Halve November har passert, og jeg lot jentene omsider få den første flaska med julebrus. De følte nok at det tok veldig lang tid fra den kom i butikkene til jeg gikk med på å kjøpe den!

Jeg føler at jeg ligger godt i rute med juleforberedelsene mine. Mange julegaver ligger klare til å pakkes inn, og julekortene er i boks. Koselige sysler som å pakke inn gavene og skrive julekort venter jeg med til litt nærmere jul… 🙂

Det er mindre enn to uker igjen til 1. søndag i advent, så denne uka skal jeg fokusere på å få adventspynten min klar.

Ukas gjøremål:

1. Kjøpe lys og telys

Advent og jul er høysesong for bruk av levende lys. Kjøp inn det du trenger av telys og stearinlys nå, så har du en ting mindre å tenke på når desember kommer. Husk lilla lys til adventsstaken. Det finnes så mye lekkert i butikkene nå.

2. Sjekke lyspærer

Det er lurt å sjekke pærene i adventsstaken og adventsstjernen denne uka her; kjøp inn pærer hvis det trengs. Og med det samme er det lurt å sjekke juletrebelysningen, for å se om det trengs nye pærer der, også. Husk også utendørsbelysningen, hvis du skal ha det.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen julegaver denne uka her, også. Nå er vi snart i havn med de «faste» på julegavelista.

Lykke til! 🙂

2 thoughts on “Snart advent (juleforberedelser uke 6/10)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *