En måned igjen (juleforberedelser uke 7/10)

Om nøyaktig en måned er det juleaften. Jeg gleder meg veldig til å pynte til advent og jul nå. Jula i fjor ble veldig uvanlig for oss, for det var den aller første julekvelden jentene ikke skulle være hjemme. I år skal alt blir som det pleier, for jentene og meg.

På lørdag skal jeg ta fram adventspynten min. Adventsduken skal strykes og stjernene skal henges opp på rommene til jentene. Adventsstaken skal settes fram. Jeg har litt pynt som jeg pleier å ta fram til advent, også. Det er noen amerikanske julehus, noen engler, noen røde hjerter til å henge i kjøkkenvinduet og noen store snøfnugg. Bilder fra vårt adventspyntede hus kommer neste uke. Hvordan pynter du til jul? 🙂

Ukas gjøremål:

1. Pynte til advent
På søndag er det 1. søndag i advent. Det er tid for å henge opp stjerner i vinduene og finne fram adventsstaken.

2. Kjøpe juleantrekk
Nå finnes det mye lekkert i butikkene, til både liten og stor. Det lønner seg å være tidlig ute, mens utvalget er størst. Populære størrelser blir gjerne tidlig borte (ofte gjelder det størrelsen til minstesnuppa mi iallefall, har jeg erfart tidligere).

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Begynner det å minke på julegavelistene nå? Kjøp eller lag noen gaver denne uka her også, så blir det enda færre igjen til neste uke.

Lykke til og kos deg med adventsforberedelsene! 🙂

One thought on “En måned igjen (juleforberedelser uke 7/10)

  1. Så koselig å lese om forberedelsene dine 🙂
    Jula nærmer seg med stormskritt.. og jeg har ikke begynt på presangene enda..men det blir nok 😉
    God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *