To ekte «Beliebers»

«I say Justin! You say?…» «Bieber!!!» Det var to elleville jenter som fikk se den store Helten på Telenor Arena torsdag kveld. Du verden som de har gledet seg de siste ukene! Billettene har hengt på kjøleskapet i snart et halvt år, og endelig hadde tiden kommet til å ta i bruk julegavene. Vi skulle på konsert! 😀

Vi hadde ståplasser, så jeg hadde forberedt jentene på at det ikke var sikkert vi ville se så godt som vi gjorde i fjor. Da var vi så heldig å vinne VIP-billetter til konserten ved Operaen, og satt helt nederst ved vannet, rett foran scena. Så de hadde sett han godt tidligere. Og de var vel inneforstått med det.

Shuttle-bussen fra Oslo og ut til Fornebu gikk fint, det var ikke lenge vi måtte vente for å få plass på den. Vi ankom Telenor Arena rett omkring kl. 17, og fikk plass fremmerst i en av køene der. Og det var ikke lenge før vi ble sluset fram mot selve arenaen, der vi beveget oss sakte, men sikkert, fram mot inngangsdøren. Kl. 18.30 var vi allerede kommet inn, og fant oss en fin plass helt bakerst i lokalet. Så kunne ventingen begynne. Det gikk greit med litt brus og pølse (til noen helt avskrekkende priser, men det er jo en del av opplevelsen!).

Kl. 20 kom omsider oppvarmingsartisten på scena. Han spilte en halv time, og etter det ble det annonsert at Justin snart skulle komme på scena. Klokka fortsatte å tikke, og en hel time passerte før han dukket opp, så den siste timen med venting ble lang. Men da de endelig begynte nedtellingen til han skulle komme på scena, kokte det på hele arenaen. Tusenvis av hylende jenter hoppet opp og ned, og så stod han plutselig der. Det vil si, han hang i lufta, båret av noen gigantiske englevinger i sølv, og ble sakte heiset ned på scena. Det var med andre ord skikkelig show fra start til slutt.

Jentene var veldig flinke hele kvelden. Isabel koste seg maks, og hoppet vel ellevilt opp og ned under hele konserten. Sarah og jeg stod litt bak henne, der det var litt bedre plass.

jb1

jb2

jb3

jb4

jb5

jb6

jb7

jb8

jb9

Sarah sa «Det var superduper morsomt, og jeg elsker han av hele mitt hjerte!»
Isabel sa «Aaaaaaaaahhhhhhhhh!»

Så dette ble en opplevelse for livet! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *