10 uker med juleforberedelser – uke 3

Så har vi passert midten av oktober, og det er litt over to måneder igjen til jul. Det har allerede kommet litt julevarer på plass i butikkene. På Åhlens på CC var det allerede adventsstjerner i taket. og Julebrusen fra Hamar & Lillehammer Bryggeri er kommet ut i butikkene. Sarah var på Toys R Us og kjøpte seg en adventskalender, og nå klarer hun nesten ikke å vente til 1. desember med å åpne første luke. «For det er jo så fristende å åpne en NÅ!»

2014-10-16 17.54.56-2

Det var «Elleville Dager» på CC forrige uke, og jeg måtte jo bare gripe sjansen og kjøpe litt forskjellig. Litt småtteri ligger klart, og jeg har strøket av noen navn på lista mi. Litt mer unnagjort før advent betyr jo mer kos i adventstida.

Ukas gjøremål:

1. Julekortfotografering
Hvis man skal bruke julekort med eget julebilde, så er tiden snart inne for å ta det, slik at man får fremkalt bildene i tide. Jeg har allerede fått flere e-poster med tilbud om slikt i innboksen.

2. Bestille frisørtime
Skal du klippe deg før jul? Da er det lurt å være ute i god tid. Timene i dagene rett før jul er som regel de første som fylles opp.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

4. Kjøp nye pensko
Det er kanskje litt tidlig for juleantrekkene i butikkene ennå, men skobutikkene er i alle fall fulle av flotte sko. Skal barna dine ha nye pensko til jul, eller skal du ha nye sko til julebordet? Sko kan man gjerne kjøpe i god tid, mens utvalget ennå er på topp.

Lykke til med ukas gjøremål! 😀

Litt inspirasjon til julekortfotografering finner du på denne linken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *