10 uker med juleforberedelser – uke 2

Så har det alt gått ei uke, og jammen er det ikke allerede julevarer på plass i butikkene. Listene mine er klare i boka. Jeg tok fatt på huskelista, og lista over julegaver og julekort. Jeg fikk god hjelp av Sarah til å se igjennom julekortene vi fikk i fjor. De skrev vi ned på lista mi. Så legger jeg til dem vi måtte få julekort fra i år, hvis det skulle dukke opp noen nye navn. Julegavelista mi er på samme måte. Jeg skriver ned alle de «faste»; familie og venner som vi pleier å gi gaver til.

For å bli ferdig med julegaver og julekort i god tid før jul, så skal jeg gjøre litt hver uke. Jeg har som mål å være ferdig med alle de faste julegavene før advent starter, så jeg deler lista mi i sju, og sitter da igjen med et antall julegaver jeg skal kjøpe eller lage hver uke.

Ukas gjøremål:

1. Kjøp eller lag noen julegaver
Det har faktisk allerede begynt å dukke opp julevarer i butikkene.

2. Kjøp inn strømper og strømpebukser
Hvis du har små barn som skal ha hvite strømpebukser til julen ringes inn, så kan det lønne seg å kjøpe nå. Når jula kommer er de nemlig gjerne utsolgt i alle de vanlige butikkene. Vi damer skal gjerne ha noen pene strømpebukser til jul, vi også, og disse kan like gjerne ligge i skapet noen uker, som å handles i siste liten.

3. Kjøp inn tape og pakkebånd
Det er kanskje litt tidlig for noen å tenke på gavepapir og merkelapper, men vi trenger også tape og bånd. Husk at det skal være nok til mange pakker! Vi trenger ekstra mye hvis vi i tillegg skal pakke inn adventspakker til kalenderen.

4. Lag noen julekort og/eller merkelapper
Hvis du har lyst til å lage egne julekort, så kan du dele opp julekortlisten din over noen uker, og lage noen julekort hver uke, slik som vi gjør med gavene. Det samme gjelder med merkelapper. Finn fram det du har av scrappe- og stempelutstyr, og ha det moro!

 

Oktober_93

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *