Ekte reiseglede

Kofferten er pakket og passet ligger i vesken. Tiden er inne for et nytt eventyr. Det kiler i magen. Øynene stråler og hjertet bobler av glede. Har du kjent på den følelsen før?

Storbyweekend, rundreise i USA, familieferie med hele storfamilien eller en tur på hytta? Ja takk, jeg tar alt. Jeg elsker å reise, og hver eneste tur er et nytt eventyr.

Aldri føler jeg meg så levende som når jeg er på reise. Jeg elsker å se nye steder og å oppleve nye ting. Og det er alltid spennende å møte nye mennesker. Reising gir meg så mye glede. Dette har jeg merket mer og mer de siste årene. Jeg har lyst til å se alt og oppleve alt. Det er som en umettelig appetitt, og dette har gitt meg et brennende ønske om å kunne få reise verden rundt og leve av det. Dette er selve Drømmejobben.

Jeg ønsker deg velkommen til å følge meg på mine reiseeventyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *