Hadeland Glassverk

Vi fortsetter å besøke lokale skatter denne korona-sommeren. I dag satte vi kursen til Viken og Hadeland. På Hadeland Glassverk finnes det noe for enhver smak. Glassverket ligger flott til ved den sørlige enden av Randsfjorden og byr på flotte opplevelser for hele familien.

På glassverket er det mye å se på, både for små og store. Man kan blåse sitt eget glass, oppleve flott håndverk og design, klappe dyrene på Barnas Bondegård, gå på utstilling, og selvfølgelig shoppe og spise god mat.

Det var så mye lekkert å se på. Favoritten vår på dette besøket ble det store showroomet med belysning. Virkelig verdt en titt for alle som er interessert i design og interiør.

Og prikken over i’en ble bobblevaffelen, som vi hadde gledet oss til å smake. Du verden så mye godt de puttet i den. Vaffel, is, kjeks og smågodt. Hvem fant opp denne kombinasjonen? Helt brilliant. Det hjelper ikke hvor voksen man blir, slike gleder er store uansett alder.

God tur og god fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *