Avdemsbue

I dag gikk turen til Avdemsbue på Lesja. Der er det både kafé og landhandel med lokale matvarer.  Avdem Gardsysteri lager sine egne produkter med melk fra egne kyr, og de har vunnet priser for både ost og rømme. Jeg kjøpte meg en rømmeboks og en av ostene, og jeg gleder meg til å smake på disse.

I kaféen var det mye godt å velge mellom, av både is, kaker og blingser. Mye godt å drikke var det også. Jeg holdt på å velge is, men falt for den lekre gulrotkaken da jeg så den i disken. Den var nydelig! Og kakao til, som den sjokoladeelskeren jeg jo er. Jeg kommer innom igjen for å kjøpe is en annen dag, det er helt sikkert. Fra kaféen er det flott utsikt sørover utover dalen, der man kan se både Lågen og kyr som beiter på jordet nedenfor. Mat med flott utsikt er det virkelig der.

I butikken var det så moro å kikke. Så mye godt samlet på et og samme sted. Det var alt fra spekemat til økologisk mel. Masse flotte produkter fra lokale produsenter over hele landet kan du få kjøpt der. Det er virkelig et stopp for den matglade. Absolutt verdt et besøk hvis du er på tur mellom Bjorli og Dombås. Avdemsbue liger rett ved veien og er lett å finne.

God tur og god fornøyelse!

One thought on “Avdemsbue

  1. Nydelig mat og goood cappucino!! Kubbeosten og rømme ble det med hjem! Veldig godt begge deler!! Kari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *