Reisetips i Norge

Når vi ikke kan reise slik vi pleier, så er det flott å kunne utforske vårt lille land. Vi har fått færre fylker enn vi hadde tidligere, men til gjengjeld er disse større enn før. Det finnes så mange flotte steder å besøke, men det er ikke alltid så enkelt å vite hva man bør se, hvor man bør bo osv. Da er det supert å kunne spørre dem som sitter på lokalkunnskapene om råd.

Jeg har opprettet grupper for reisetips for alle 11 fylkene våre på Facebook-siden min. Det er så mange flotte mennesker som sitter på kunnskaper om lokale skatter rundt omkring, og disse vil jeg gjerne komme i kontakt med. Kanskje vet du om en morsom festival eller en spesiell severdighet i ditt eget fylke? Eller noe annet som du synes flere bør få med seg?

Er dette noe du kunne tenke deg å være med på? Stikk innom og legge igjen dine beste tips om hva som er verdt å få med seg i akkurat ditt fylke. Hvis du vet om noen andre reiseglade mennesker som også kan tenke seg å være med i disse, så er det supert om du vil dele det med dem. Jeg håper vi ses i reisegruppene!

Klikk på linkene under for å komme til gruppene

Reisegruppene er private, men synlige for alle.
For å kunne lese innholdet eller poste innlegg må man være medlem i gruppen. Det er også kun medlemmer som kan se hvem de andre medlemmene er. Synlighet betyr at alle kan finne gruppen.

God tur og god fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *