Trick or treat?

To par med forventningsfulle øyne glimter mot meg, i det jeg åpner døra. Jentene har sneket seg ut og ringt på – igjen, i håp om å få enda litt mer godteri fra mor. De stråler når jeg later som om jeg blir overrasket – igjen. Det er like moro hver gang.

Jentene er vant til å feire Halloween, så vi fortsetter med den tradisjonen. Jeg tenner mange lys og prøver å ta med jentene på litt mer av den «snille» feiringen fra USA, med hyggelige kostymer i stedet for skumle. Det dreier seg om å kose seg og slappe av.

En uformell Halloweenfest hos gode venner er deilig for både mor og barn. Jentene har lekt og proppet seg med all slags gode saker, og mor fikk kost seg sammen med gode venner. Det er så deilig å kunne samles der praten går lett og latteren sitter løst; det føles herlig etter ei lang uke.

Nå sitter jeg her med mange tente lys rundt meg og en halvfull bolle med godteri, og lurer bare… Trick or treat? ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *