Vær så god, neste

Innimellom føles det som om livet mitt består av å stå i kø. Kjøre i kø på veien. Stå i kø for å betale i butikken. Stå i kø bak jentene på badet. Det finnes alltid en kø, og som den tålmodige sjelen jeg er så venter jeg… Jeg venter alltid på noe. Drømmer. Håper. Venter.

Lenge nå så har jeg ønsket meg en forandring. En ordentlig forandring. Forandring fryder, heter det jo. Og jeg prøver og prøver, men det er ikke så lett å få ting til å klaffe. Det er så mye som skal falle på plass, men jeg gir ikke opp. Jeg holder fast ved at det en dag blir min tur. Jeg vet at den dagen kommer!

Så lurer jeg; finnes det ikke et eller annet køsystem der jeg kan trekke en kølapp og få servert alt på et fat? I så fall, hvor melder jeg meg på? Som den drømmeren jeg er, så håper jeg jo at den Gode Fe skal dukke opp med tryllestaven sin i den ene hånden og lappen med mitt lykketall i den andre, og si med vennlig stemme «Vær så god, neste». Og så blir det endelig min tur!…

Men enn så lenge, så venter jeg. Tålmodig. For jeg vet at jeg er min egen Lykkes smed. Og jeg vet at det ordner seg for snille jenter. Så jeg spiser en is, og venter… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *