Think pink!

I kveld var jeg egentlig veldig trøtt og sliten. Innimellom blir jeg det. Dagene har gått veldig i ett, i grunnen helt siden Påske. Jeg kjenner det skal bli veldig godt å levere nøklene på den andre sida nå. Godt å ikke ha noe som henger over meg på samme måten i helgene. Godt å kunne gjøre noe helt annet ei helg.

Sliten og trøtt, og lei av pappeskene som aldri tar slutt. Det tar litt på i lengden. Innimellom må jeg bare ta ei pause. Jeg har bare ligget på sofaen og gjort ingenting de to siste kveldene. Det blir slik at jeg prøver å slappe av, uten å tenke på at jeg egentlig burde ha malt, eller vasket, eller brettet klær. I kveld var det akkurat det samme. Jeg var sliten. Men så fikk jeg en mail med link til en video på youtube, og med ett så var dagen annerledes. Det skal ikke så mye til for å få meg på andre tanker.

Musikken og den tydelige dansegleden gjorde underverker for humøret mitt. Det er rett og slett smittende. For en herlig video! Og så ble jeg rørt over innsatsen i kampen mot brystkreft. Så inspirerende å se at noen gjør noe. Virkelig gjør noe. Mor har vært frisk ett år nå, så det betyr litt ekstra for meg. Dette er en sak jeg støtter med hjerte og sjel. ♥

Takk Iren, for at du sendte den til meg! 🙂


Think pink, og støtt kampen mot brystkreft! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *