Blå himmel og rosa skyer

Nok en dag nærmer seg slutten, og jeg befinner meg igjen på sofaen, foran det store vinduet mitt. Jeg bli aldri lei av den nydelige Mjøsutsikten. Blå himmel og rosa skyer som speiler seg i vannet. «Samma å je er hen i væla bære je ser Mjøsa». Det er noe i det, altså!… 🙂

Det har tatt på å være huseier på to steder; jeg kjenner det nå. Det skal bli så godt å bli ferdig! Ikke minst fordi jeg da endelig kan unne meg en ordentlig fridag igjen. De siste helgene har gått med til å tømme kjellerbodene og vaske ferdig leiligheta. Jeg tror det må være derfor jeg havner på sofaen om kvelden nå. Må liksom bare ha ei pause fra alt som har med hus å gjøre! Så da unner jeg meg det. Prøver å ikke tenke på det jeg skulle ha gjort. For det blir alltids tid til det senere. Torsdag er målet for soverommet. Da skal jeg komme langt!

Jentene har omsider sovnet. Jeg tror det skal bli et stort pluss for dem begge å slippe å dele rom med hverandre lenger. Det blir mer og mer erting og fnising på kvelden, og det hjelper ikke akkurat at det er lyst så lenge nå. Kanskje jeg skal føre på lystette rullgardiner på IKEA handlelista mi? Det hadde sikkert gjort susen.

Sitter her og tenker på at det er mye godt i vente. Mange gode minner skal skapes. Nye gleder venter rett rundt neste sving. Livet er godt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *