IKEA ekspedisjonen

Omsider hjemme etter en lang dag. Jentene er kjørt til Lillestrøm og skal være der til søndag. Jeg tror det blir godt med noen netter alene nå. Innimellom trenger jeg det, selv om jeg vet at ting er på på plass når de er hjemme. Da er alt slik det skal være. Men likevel så trenger jeg altså noen slike små pauser innimellom.

Å være på IKEA alene var en ny opplevelse. Helt alene på IKEA har jeg aldri vært før. Det hadde både sine fordeler og ulemper. Fordelen var jo at jeg kunne gå akkurat dit jeg ønsket og se på akkurat det jeg hadde lyst til å se på, akkurat når jeg ville det. Ulempen var å ikke ha noen som kunne hjelpe til med de tunge Expedit hyllene. Men jeg klarte det selv også, jeg. Først fikk jeg dem opp på handlevogna og så klarte jeg på et eller annet vis å få dem inn i bilen. Og vet du; det er herlig med alt man klarer alene! Det føles alltid godt å mestre noe nytt, uansett hva det måtte være. Ikke det at shopping på IKEA er noe nytt fenomen for meg, det var mer å gjøre det alene. Kjøre dit, kjøpe det jeg skulle, og kjøre hjem. Jeg traff forresten noen venner fra Stange der; verden er ikke stor. Alltid koselig å kunne prate litt med noen man kjenner, ikke minst når man står i kassakø på IKEA.

Nå skal jeg prøve å summe meg litt før jeg legger meg. Kan nok ikke sove riktig ennå, så jeg får heller høre på litt musikk og kjenne på at jeg gleder meg til helga. For det gjør jeg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *