Two down, one to go!

Ferdig med rommet til snuppeluppen! Jeg måtte gjøre ferdig rommet hennes helt før jeg gjør ferdig mitt eget. Rett og slett fordi jeg slipper opp for rom til å stable ting på. Så da jeg begynte å tømme rommet mitt, så ble det raskt klart at jeg ikke hadde plass til ting fra to halv-ferdige rom i gangen. Derfor ble løsningen å gjøre hennes rom helt ferdig. Nå tenker jeg hun blir overrasket når hun kommer hjem! Jeg kan formelig høre henne; “Åh så fint! Men senga er jo ikke rosa, Mor!”… Jeg skal male senga, men det blir til sommeren. Og den skal males hvitt. Ellers tror jeg det blir en smule for rosa der inne. Hvit pult, hvit hylle, og etter hvert hvit seng.

Jeg har lagt strie på den ene veggen min i dag, så jeg fikk da gjort litt der også. Mor og jeg har blitt eksperter på strielegging. Jeg tror vi snart kan ta på oss litt oppussingsarbeide på si!… Det spørs vel bare om jeg ikke blir fornøyd og takker for meg når det gjelder slikt, så snart jeg er ferdig her.

Jeg har bestilt meg nytt kamera, så jeg skal få tatt bilder av de ferdige prosjektene snart. Kameraet mitt har bestemt seg for å takke for seg. Det har skjedd noe med blitsen, så det egner seg bare til utebilder. Jeg har jo hatt det noen år nå, så jeg kan vel ikke vente mer. Disse bildene tok jeg av snuppeluppen forrige uke, med lånt kamera. Tannløs, men like blid. Tannfeen har hatt mange besøk hos oss de siste ukene!

Se her, da

Ei tann til, til Tannfeen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *