Fredag med kafébesøk

Det er helg! Langhelg til og med. Tid for å sitte på sofaen og bare slappe av. Det beste med fredagskvelden pleier å være at det er to hele fridager etter den. Og nå er det tre. Ren luksus i grunnen! Og langhelg igjen neste uke, også. Helt herlig.

I kveld har jeg kost meg lenge på kafé, med hyggelig selskap. Tida går jammen fort når praten går lett; plutselig viser det seg at det har gått noen timer. Absolutt noe som frister til gjentakelse, ja!… 🙂

Nå får jeg prøve å lage meg en «sjekkliste» for 17. mai. Den første utfordringen blir å prøve å finne igjen flaggene etter flyttingen. På Stange er de i alle fall ikke, for det er det helt tomt. Det blir å prøve å spore opp hvor de var sist og hvor de kan ha blitt pakket ned. Og eventuelt pakket opp. Og så er det kaker som må bakes. Første 17. mai på Gjøvik fører med seg andre rutiner enn det vi er vant til på Nasjonaldagen. Og det skal bli en herlig dag, uansett hvordan været måtte bli.

Ha en herlig fredagskveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *