Halvveis mot helga…

Nå ser jeg endelig lys i tunnelen for soverommet mitt. Bortimot halve gulvet er lagt, og skapene er satt opp. Det blir rett og slett knallfint med den ene røde veggen. Åh, jeg gleder meg til å få det helt ferdig!! 🙂

Jentene var flinke og gjorde litt husarbeid mens de var hjemme fra skolen i dag. Det er jo streik, og de klarte seg fint noen timer alene på ettermiddagen. Snuppeluppen var hos Tante fra til storesøster kom hjem fra teltturen. Som belønning ble det mat fra McDonald’s. Der det ikke frister like mye med ukepenger frister det alltid med McDonald’s. Det slår liksom aldri feil det.

Nå gleder jeg meg i grunnen masse til helga. Da skal jeg slappe av. Håper på sol og sommer! Det har blitt noen intense dager med en syk snuppelupp; jeg merker at det tar litt på. Da er det godt å ha noe å se fram mot. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *