Nye uke, nye muligheter!

Ja, da har jeg jammen fått opp igjen senga mi, også. Det blir rett og slett knallfint med den røde veggen mot de mørke møblene. Nå må jeg ut og shoppe litt nytt tilbehør; nye gardiner, nytt sengeteppe og nye lamper. 🙂

En fin kveld ved Mjøsas vestre bredd. Nydelig solnedgang, med en rosa himmel over Hedemarken. Og Skibladner seilet forbi tidligere i kveld. Da stod jentene lenge foran stuevinduet og så på. Kun tre dager igjen på skolen for dem, og de gleder seg masse til å få ferie. Jeg har to uker igjen til min ferie, og jeg gleder meg veldig jeg, også. Jentene og jeg ladet opp litt i kveld til å ankomme den solfylte Vestkysten; vi danset og danset til Katy Perrys «California Gurls».

Sitter og gleder meg til å dra på scrappetreff igjen. Bildene er bestilt, og nå må jeg bare kikke igjennom scrappebagen og se hva jeg egentlig har der. For jeg har virkelig ikke åpnet den på over et år. Tenk det? Det er egentlig ganske utenkelig, når jeg vet hvor stor del av livet mitt som har gått med til akkurat scrapbooking siden eldstesnuppa ble født. Men sånn ble det altså. Og nå tar jeg steget tilbake. Jeg tror det å møte alle de herlige scrappedamene er akkurat det jeg trenger for å finne tilbake til inspirasjon og scrappelyst. 🙂

One thought on “Nye uke, nye muligheter!

  1. Sol og finvær i dag også! Og her venter vi bare på at det skal bli lørdag og endelig scrapping! gleder meg masse jeg også! Klem til deg og snuppene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *