The Golden state

Livet her herlig på California-kysten! Vi storkoste oss ved bassenget på hotellet i går. Det var litt overskyet på formiddagen, men vi inntok hver vår solstol og var i grunnen alene ved bassenget den første timen. Jentene koste seg skikkelig!

Å ligge og lese ved bassenget, mens man kjenner sola varme på kroppen. Mer ferie får man nesten ikke. Det er skikkelig avslapping! Så er det bare å gå ut i bassenget og svømme litt, når man ønsker en avkjøling. Vi fikk akkurat den herlige dagen vi hadde ønsket oss. Og brune har vi også blitt. Eller røde, skulle jeg kanskje heller si. Sola tok nemlig skikkelig godt ved bassenget, selv om vi passet på å smøre oss.

På ettermiddagen tok vi en tur ned til havna, og spaserte rundt på det gamle Fisherman’s Wharf. Der lå det masse seler og bjeffet i vei. Jentene syntes det var utrolig moro å se på dem, der de lekte i vannet og «snakket» til oss. Ingen grunn til å besøke akvariet når man kan se ekte vare gratis på så nært hold!

Nå går turen nordover til San Fransisco og Redwood skogen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *