Heading to Oregon!

I går gikk turen fra Monterey og nordover langs California-kysten. Vi var innom nydelige Santa Cruz, der vi reiste ned til stranda. Det var moro for jentene å kunne stikke tærne i Stillehavet! Man kan jo ikke være på Vestkysten av USA og reise hjem uten å ha gjort det. Det var for mye strøm, så det var ikke tillat å bade, men det var moro allikevel.

Turen gikk videre til en State Park med kjempestore Redwood trees. Noen av trærne er så store at biler kan kjøre gjennom dem, og det høyeste treet i denne parken var rundt 100 meter høyt. Du legger hodet langt bakover, og enda ser du ikke toppen. Trærne hjemme i Norge blir liksom bare småtteri i forhold!

Vi kjørte så gjennom San Francisco og over Golden Gate bridge. Eldstesnuppa fikk låne kameraet mitt og knipset bilder villig vekk mens mor kjørte. Det er så herlig å kjøre bil i USA. Nå har jeg kjørt igjennom både Los Angeles og San Francisco, og det går som en drøm. Selv SF midt i rushen gikk helt greit.

Nå går turen videre nordover til Oregon. Jentene gleder seg masse til å treffe familie og venner! Første stopp blir i Winston, hos gode venner. Der skal vi være til mandag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *