Hot, hot, hot!

Vi har ankommet hete Oregon! Da vi reiste fra California kom vi plutselig inn i en skikkelig hetebølge. Det var ikke mindre enn 45 grader, og jentene syntes det var skikkelig hett. Da er det godt med bil som har a/c!

De var veldig spente da vi kom fram til vennene våre; ville brev-venninnene deres være der? Det var de, heldigvis. De løp ut av bilen begge to, og forsvant inn i huset med dem. Det var akkurat som om de hadde kjent hverandre hele livet. Det er veldig moro å se at snuppeluppen snakker så mye engelsk nå.

Det blir bare noen korte linjer i dag. Jeg sitter på en amerikansk pc, og har ikke tilgang til alle 29 bokstavene jeg trenger for å skrive raskt på norsk. Na kopierer jeg fra et av mine gamle innlegg, og da tar ting straks litt lenger tid. Flere bilder og mere opplevelser kommer snart!… 🙂

One thought on “Hot, hot, hot!

  1. Nå har jeg sniktittet i bloggen din så lenge at jeg må legge igjen en kommentar altså.

    Ser dere har det flott der borte, og det er bra. 45 grader er vel litt i overkant vel? jeg liker varme, men det hadde nok blitt litt for mye av det gode for meg.

    Flott at jentene stortrives og at det går fint med engelsken. Hadde det ikke gjort det, så hadde det mest sansynelig ikke gjort noen uansett. Barn har en egen evne til å kommunisere med hverandre likevel.

    Ha det flott alle tre, og fortsett oppdateringene dine.

    Klem fra Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *