2. søndag i advent ♥

Tenn lys !
To lys skal skinne for kjærlighet og tro,
for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.
Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.
Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem.

Pakke, pakke, pakke, pakke… I dag har det vært rene julenisseverkstedet her. Vi har pakket inn gaver til liten og stor. Nå mangler det bare et par småting til, så er alle julegavene klare. Julekort har vi også skrevet. En pen liten haug ligger klar til å sendes ut i uka som kommer. Adventstida er herlig!

Jentene har bestemt at gavene deres fra meg skal ligge under juletreet til de kommer hjem, sammen med gavene mine fra dem. Det er viktig for dem at vi åpner våre gaver sammen, og det er jeg i grunnen veldig glad for. Jeg spurte om de ville ha gavene sine før de reiser, men det ville de ikke. De skal ligge hjemme og vente på dem.

Jeg åpner luke 5 i kalenderen min…

Og det er 19 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *