3. søndag i advent ♥

Tenn lys!
Tre lys skal flamme for alle som må sloss.
For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss.
Må ingen miste motet før alle folk er ett.
Tenn lys for dem som kjemper for frihet og for rett.

Det har vært en veldig koselig dag. Vi hadde en alle tiders julelunsj på Sillongen, med hele den nærmeste familien. Jentene koste seg veldig, både med buffeten og filmen etterpå. Isabel koste seg med maten, mens Sarah gledet seg mest over desserten. Det var en egen liten isdisk, der de kunne forsyne seg selv. Det ble vel et par kuleis, minst!

AdventsbarneTV så vi sammen med Bente og de to minste prinsene. Så bar det hjem til «Pakten» og tenning av adventslysene. Begge jentene var slitne; det ble en sen kveld i går, både for hun som var på konsert og for hun som satt foran skjermen for å se om hun fikk se storesøster. Vi så opp igjen deler av konserten på nettTV i dag, og da så vi henne. Det var stor stas!

Nå har jeg fått dem tidlig i seng, og koser meg med skumnisser, kakao med krem og julefilm; «Christmas Vacation» er kveldens valg… 🙂

Jeg åpner dagens kalenderluke…

Og det er 12 dager igjen til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *