Gratulerer med dagen, Norge!

En annerledes 17. mai går mot slutten. Selv om vi ikke kunne feire slik vi pleier, så har vi feiret allikevel. For selv ikke corona-viruset kan stoppe Nordmenn fra å spise is og pølser på nasjonaldagen. Noen tradisjoner er ustoppelige, heldigvis.

Vi har vinket med flagget til naboen og sunget «Ja, vi elsker dette landet» med hele nasjonen. Vi har grillet med familien og spist masse kaker. Selv om vi ikke har fått gått i tog eller feiret på vanlig vis, så har vi hatt en fin og trygg 17. mai. Og det er det som teller i år.

Enten du har feiret på terrassen, på hytta, i skogen, ved sjøen eller på fjellet, så håper jeg du har hatt en strålende dag der du er.

Hipp hipp hurra for Norge!

One thought on “Gratulerer med dagen, Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *