Sydenferie hjemme

Når verden er stengt og Sydenferien er avlyst, så gjelder det å være kreativ og finne fram Sydenfølelsen hjemme. For den er ikke så vanskelig å finne. Når sola titter fram og det blir varmt i været, så skal det ikke mye til for å skape litt ekstra stemning på terrassen. Du kan skape ditt eget lille Sydenparadis hjemme hos deg selv.

Finn fram noen fargerike effekter og pynt opp uterommet ditt. Det er ikke noe som sier sol og sommer mer enn rosa flamingoer, så hvis du har noen slike liggende i en eller annen form, så ta dem med ut og bruk dem som pynt.

Fyll opp et lite plaskebasseng eller en balje med vann, så kan du dyppe tærne i vannet når det blir så varmt at du trenger et lite «bad». Eller kanskje du har en plastbøtte som kan brukes? Alt vil hjelpe med litt avkjøling i sommervarmen. Vi bruker den plassen og de ressursene vi allerede har.

Har du noen store, grønne planter? Ta med deg ut de plantene som tåler å være ute i sola, så får du en liten anelse av «palmesus» hjemme på terrassen. Drøm deg bort der du sitter under palmene, med beina dinglende i vannet. Dette er det gode liv.

Kopper og krus i glade farger skaper skikkelig god stemning. Og myke puter og tepper er deilig å ha i møblene, når tiden er inne for en liten «siesta». For det hører jo med i de sydlige strøk. Kanskje hører du på litt sydlandsk musikk, når du tar en rolig stund?

Ta på deg solbrillene og gjerne en solhatt, for å komplettere sommerantrekket. Badedrakt eller bikini (badeshorts for herrene) er jo et «must» i ditt eget Syden. Og det er ingen fare med sommerkroppen, den er på plass uansett: Sommer + kropp = sommerkroppen. Vi gjør det ikke noe vanskeligere enn det. Husk det, alle dere fantastiske mennesker der ute.

Ønsker du å fortsette Sydenlivet etter at sola har gått ned? Noen lysslynger pynter flott opp og gir også litt lys. Det skaper en hyggelig atmosfære og gir en fin ramme rundt avslutningen av sommerkvelden. Hvis du ikke har kontakter ute på terrassen din, så finnes det mange fine lysslynger som går på batteri eller som er solcelledrevet.

Nyt sommeren i ditt helt eget Sydenparadis, og husk å smøre deg med solkrem når du oppholder deg i sola.

Sommer + kropp = sommerkroppen. Vi gjør det ikke noe vanskeligere enn det.

God sommer og god fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *