Togtur på Raumabanen

Togturen mellom Bjorli og Åndalsnes er spektakulær. Man får oppleve Romsdalen fra en annen vinkel enn med bil, og får kjørt både gjennom vendetunnelen og over Kyllingbrua i Verma. Togturen er på 5 mil og tar ca. 40 minutter, en vei.

Romsdalen gjennom togvinduet er et flott skue. Det er lett å skjønne hvorfor turen er så populær blant turister. Selv om det ikke er så lett å få tatt gode bilder i fart, gjennom togvinduet, så tas det flittig bilder på begge sider av vognen, alt etter hvilken severdighet som dukker opp. Alle vil ha minner fra den flotte turen.

Turen starter på Bjorli stasjon, som ligger 574 m.o.h. og ender på Åndalsnes stasjon, som ligger 1 m.o.h., eller motsatt om du kjører andre veien. Vi hadde en flott tur med Raumabanen, og tar gjerne turen igjen.

God tur og god fornøyelse!

One thought on “Togtur på Raumabanen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *